Moderne software

Een flexible en betaalbare
IT-omgeving op maat

Moderne software versnelt de business

Bij software ontwikkeling gaat het om een continue verandering die waarde voor de business moet realiseren door verwachtingen van de gebruikers telkens weer te overtreffen. Daarbij is het belangrijk om snel, flexibel en voortdurend de eigen IT-omgeving aan te kunnen passen aan de laatste ontwikkelingen. 

Resultaatgerichte aanpak

Uitgangspunt in onze benadering is het bieden van oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan de bedrijfsdoelen van onze klanten. Dit doen wij door:

  1. Solution Scan (optioneel) - een moderne software oplossing dient een concrete bijdrage te leveren aan het rendement van uw business. Daarom nemen wij graag de tijd om uw business volledig te doorgronden. We bekijken uw huidige IT-omgeving, bestuderen hoe uw bedrijfsdata is georganiseerd en luisteren naar uw wensen, plannen en doelen voor de toekomst. Meer informatie.
  2. Solution Outline - De aanpak is gebaseerd op het creëren van een fundamentele basis door een model-driven benadering. Dit houdt in dat we uitgaan van voor de business relevante gegevens (data), welke veelal reeds bekend zijn (in bestaande systemen en processen). Op basis van de businesscase en duidelijke definitie van de functionele wensen en eisen leggen we de ontwerpkeuzes (architectuur-ontwerp) vast in de solution outline fase. 
  3. Business Solution - Door te investeren in kwalitatief hoogstaande modellen worden de ontwerp-, programmeer- en testinspanningen in hoge mate gereduceerd. De verder benodigde functionaliteit maakt steeds gebruik van de op deze manier gemodelleerde basis. Na afronding van de solution outline volgt de realisatie- en beheer-fase van de uiteindelijke Business Solution.
Mobirise

Onze aanpak: BUsiness fiRST (BURST)

Het resultaat 

  1. Met een sterke focus op de businessdoelstellingen en door gebruik te maken van tools en frameworks realiseren wij korte doorlooptijden;
  2. Dit vertaalt zich uiteraard meteen in een gunstige kostprijs voor u;
  3. Valideerbare kwaliteit omdat we modelleren met bestaande data en met het beoogde eindresultaat als uitgangspunt; 
  4. In het belang van Europese wet- en regelgeving is Privacy by Design & Default voor ons een uitgangspunt;
  5. Wij ontzorgen u gedurende de operationele levensduur van de software met dat waar de business om vraagt. Verzekerd van passende ondersteuning;
  6. Onze “as-a-service” (Custom SaaS)-aanpak laat toe te werken met een uniek financieringsmodel, waarbij de initiële investeringen voor u beduidend lager liggen dan bij de traditionele aanpak.

Weten wat moderne software kan opleveren?

Met onze resultaat gedreven aanpak realiseren wij totaaloplossingen die naadloos aansluiten op de wensen van uw business. 
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Nee contact met ons op:

Adres
Blue Ocean Fishing
Zwarteweg 110 d
1431 VM  Aalsmeer

Contactgegevens
✉️  info@blueoceanfishing.com
📞  +31 851 303 250
🛎  Laat iets van je horen

Aanvullende informatie
BTW NL857882338B01
KvK 69461783


Copyright © Blue Ocean Fishing 2020 | Privacy statement